Una app permetrà conéixer les places d'aparcament lliures en el pàrquing dissuasiu d'Alfara del Patriarca

140 lecturas

L'app ‘Smart Parking Alfara Patriarca’, per a conéixer en temps real el nombre de places disponibles en l'aparcament dissuasiu situat al carrer Sant Vicent d'Alfara del Patriarca, ja està activa per als dispositius Android i IOS.

app aparcamiento alfara del patriarcaLa informació també és podrà consultar als dos panells digitals informatius, un al carrer Vicente Lassala i un altre al carrer Cavallers, a través dels quals s'informa dels espais lliures en aquest pàrquing.

Aquesta actuació correspon al projecte Smart City 2022, subvencionat per la Diputació de València, a través de la seua plataforma tecnològica Connecta València. Al novembre es van instal·lar una xarxa de sensors que permeten el comptatge de cotxes aparcats i l'ocupació de les places de minusvàlids en aquest nou aparcament del municipi amb prop de 100 places per a diferents vehicles. Ara aquestes dades són més accessibles gràcies a l'aplicació i els panells informatius.

L'objectiu és facilitar als conductors la identificació de zones d'aparcament alternatives i la ràpida localització de places d'estacionament lliures, evitant la circulació de vehicles pel nucli urbà a la recerca de places lliures per a estacionar, i amb això reduir els problemes de trànsit que genera la seua lenta circulació o el seu estacionament indegut (voreres, doble fila...), així com la generació de gasos contaminants procedents de la combustió dels carburants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí