30 negocis de Massamagrell ja lluïxen els cartells de rebaixes en valencià

807

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria de Normalització Lingüística, ha preparat al llarg del mes de desembre la campanya de Rebaixes i descomptes, dins la campanya de Nadal-Reis. En ella s’ha fet la distribució de la segona tanda de cartells i etiquetes per als establiments i comerços de Massamagrell que facen promocions o rebaixes per al mes de gener.

Els cartells, horitzontals i verticals, de ‘Rebaixes i descomptes’ estan pensats per a ser penjats als aparadors de les botigues per a anunciar que arriben les rebaixes i els descomptes. A més, també s’han repartit etiquetes indicadores del preu ‘abans i ara’, perquè les botigues puguen posar-les a les peces de roba o als productes susceptibles.

Aquesta campanya s’ha gestionat des d’AVIVA Massamagrell, l’oficina de promoció del valencià de l’Ajuntament de Massamagrell, mitjançant la qual s’ha col·laborat amb el teixit comercial proporcionant la llengua valenciana.

L’alcalde de Massamagrell Paco Gómez ha explicat que “hem distribuït el material perquè siga penjat en els establiments del voltant dels 30 negocis del poble que fan habitualment descomptes, i ajudar així a promocionar les rebaixes dels seus productes”.

La regidora de Normalització Lingüística, Araceli Munera ha explicat que «si comptem aquest, enguany se n’han fet dos repartiments; el que férem per juny, per a la campanya d’estiu, i el segon per a la campanya de desembre-gener”.

 

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.