3.200 euros de les Tyrius d'Alaquàs per a la lluita contra el càncer

6 lecturas

L'Associació d'Ames de Casa i Consumidores Tyrius d'Alaquàs ha eixit al carrer per tal de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. La col·lecta de donatius, que s'ha dut a terme en la jornada del dijous 11 de maig en diferents punts de la ciutat, és una campanya que aquesta entitat ve realitzant des de fa anys en Alaquàs.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va acompanyar les sòcies en aquest dia. Aquest any, esta col·lecta ha recaptant al voltant de 3200 euros, gràcies a totes aquelles persones que decidiren col·laborar en aquesta causa.

Es tracta d'una col·laboració directa amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que al llarg de l’any organitza diferents col·lectes i activitats per tot el país.

La recaptació contribuirà a finançar programes de prevenció i informació, recolzament psicològic i social per a malalts i familiars, residències i pisos d'acollida, finançament d'ajudes a la investigació convocades anualment per la Fundació Científica de l'AECC, la promoció de programes de detecció precoç de càncer de mama i de cures pal·liatives en domicili per a malalts en fase terminal. Totes aquestes accions es duen a terme mitjançant acords de col·laboració amb la sanitat pública.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí