17 bars i restaurants de Massamagrell participaran en la II Ruta de la Tapa

852

Un total de 17 bars i restaurants de Massamagrell participaran en la nova edició de la Ruta de la Tapa, organitzada per l’Ajuntament i la Regidoria de Comerç. La ruta gastronómica tindra lloc dels dies 14 fins al 23 de juliol coincidint amb les Festes Fundacionals del municipi.

L’organització ha elaborat un tríptic amb el mapa de Massamagrell, els establiments adherits, la seua ubicació i tapa; ha creat una página Web amb fotografies de les tapes per a les persones asssitents que els interesse i ha intensificat la comunicació online tenint la información disponible en qualsevol moment a través de la Web i de la seua pàgina de Facebook.

El regidor de Festes, Paco Gómez, explica que “la Ruta de la Tapa és una de les propostes del nou equip de govern per a recolzar a establiments i hosteleria a Massamagrell. S’ha enfortit la difusió de les activitat que la Ruta comporta i s’ha oferit informacio addicional i específica dels locals adherits”.

La regidora de Comerç, Sabrina León, va decidir reunir-se amb els diferents bars del municipi ja que “després de l’èxit de l’any anterior vam voler seguir treballant revitalitzant el comerç i hosteleria Tasta’m aportant noves opinions i ajudant a implementar millores.”

Per la seua banda, l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, anima “a tots els veïns i veïnes de Massamagrell a disfrutar de la Ruta de la Tapa i al mateix temps ajudar al comerç local. Anem a fer de la 2ª edició del Tasta’m una nova i millor edició.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.