121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017

1157

Un total de 121,5 quilos de pólvora faran vibrar els carrers de Torrent en les mascletaes de les Falles de 2017. Enguany, estes exhibicions són a càrrec de Pirotècnia Quiles i de Fuegos Artificiales del Mediterráneo, les quals han preparat un vertader espectacle de so, colors i molta creativitat per a sorprendre els torrentins.

Cada dia, la intensitat i els quilos de pólvora augmentaran notablement i tots els presents podran gaudir a partir de les 14.30 hores de les mascletaes a la plaça del Bisbe Benlloch.

Els dies 16 i 18 serà el torn de Pirotècnia Quiles, SL, amb 18,77 quilos i 30,93 quilos de pólvora cada dia respectivament. Els dies 17 i 19, l’encarregat de disparar-la serà Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, que sorprendrà amb un total de 25,8 quilos per al primer dia i posarà el punt final a la festa fallera el dia 19 amb 46 quilos de pólvora.

Les Falleres Majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez, tindran enguany el plaer de donar l’orde al pirotècnic perquè comence a disparar.

A més, per a tots aquells que no hi puguen acudir, es podrà gaudir en directe de les mascletaes mitjançant el canal de Youtube i de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament de Torrent, a través dels quals es reproduiran també entrevistes en directe i imatges inèdites des del balcó del consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.