121,5 quilos de pólvora faran vibrar Torrent en les mascletaes de les Falles 2017

0
719

Un total de 121,5 quilos de pólvora faran vibrar els carrers de Torrent en les mascletaes de les Falles de 2017. Enguany, estes exhibicions són a càrrec de Pirotècnia Quiles i de Fuegos Artificiales del Mediterráneo, les quals han preparat un vertader espectacle de so, colors i molta creativitat per a sorprendre els torrentins.

Cada dia, la intensitat i els quilos de pólvora augmentaran notablement i tots els presents podran gaudir a partir de les 14.30 hores de les mascletaes a la plaça del Bisbe Benlloch.

Els dies 16 i 18 serà el torn de Pirotècnia Quiles, SL, amb 18,77 quilos i 30,93 quilos de pólvora cada dia respectivament. Els dies 17 i 19, l’encarregat de disparar-la serà Fuegos Artificiales del Mediterráneo, SL, que sorprendrà amb un total de 25,8 quilos per al primer dia i posarà el punt final a la festa fallera el dia 19 amb 46 quilos de pólvora.

Les Falleres Majors de la ciutat, Carmen Sirvent i Paula Giménez, tindran enguany el plaer de donar l’orde al pirotècnic perquè comence a disparar.

A més, per a tots aquells que no hi puguen acudir, es podrà gaudir en directe de les mascletaes mitjançant el canal de Youtube i de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent, a través dels quals es reproduiran també entrevistes en directe i imatges inèdites des del balcó del consistori.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here