Zabaxe, Mosex i Iindefinits completen el cartell del FRA com a grups locals

333

Els grups Zabaxe, Mosex i Indefinits completaran enguany el cartell del Festival Rock d’Alaquàs 2009 i tindran l’oportunitat de compartir escenari amb destacats grups de música del panorama internacional i nacional com Black Lips, Cycle i The Pinker Tones. Els Clavaris del Crist 2009 i l’Ajuntament d’Alaquàs van ser els encarregats de donar a conèixer públicament el passat dissabte 4 de juliol el veredicte del jurat en el concert musical que es va celebrar al col•legi Ciutat de Cremona com a una iniciativa novedosa per tal de facilitar la participació de totes les formacions locals i fomentar i donar suport a la creació musical que es genera a la ciutat.

La puntuació més alta donades les expectatives del jurat va ser l’obtinguda per Zabaxe, Mosex i Indefints, els dos primers d’Alaquàs i el tercer d’Alfafar. Junt a ells actuaren també Easy Target, Convención Marco, Kañamon, Godfathers, Madmanface i Antonomasia i tancaren el concert com a convidats especials els grups Tio la Careta i Fin de Sed, que aconseguiren omplir l’aforament amb centenars de persones.

Javi Martínez, conegut artísticament com Zabaxe, va començar la seua carrera musical als 9 anys amb estudis de solfeig i saxòfon. Més tard es va aficionar per la guitarra espanyola i per la composició de les seues pròpies cançons. Després de la creació d’un grup de rock amb amics que es va mantenir aproximadament 2 anys, va iniciar la seua carrera en solitari, composant i creant la seua música de rock fusionada amb flamenc i rumba. A Alaquàs presentarà el seu nou treball, Yerbawena, un disc amb 12 cançons de diferents estils musicals amb lletres de carrer que reflexen situacions viscudes pel seu propi compositor.

Des d’Alaquàs vé també Mosex. Està formada per sis músics, destacant la veu de la seua cantant. Seran els encarregats de posar la nota pop entre les formacions locals que actuaran al festival amb un gènere musical particular i destacades lletres.

Com a grup local actuarà també Indefinits, provinents de la localitat valenciana d’Alfafar. Nascuts a l’any 2006 amb la incorporació progressiva dels seus components, està format pel cantant Fran, la dolçaina i segona veu Lluís, Andreu a la bateria, els guitarristes Miquel i Jaume i Joan al baix. Les seues cançons interpretades en valència i la música de la dolçaina fan particular aquesta formació local.

Amb aquests grups locals es completa el que serà el cartell del Festival Rock d’Alaquàs 2009 que es celebrarà el proper dissabte 29 d’agost a partir de les 20:30 hores al Parc de la Sequieta. Es defineix així la que serà la 15 edició d’un festival que, any rere any, ha anat guanyant adeptes i convertint-se en una data assenyalada per als aficionats a la música ‘indie’, grans grups i mitjans de comunicació i que a més continua mantenint un dels seus signes d’identitat, que és la seua gratuïtat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.