Xufabike permetrà prolongar, de manera gratuïta, el préstec de la bici durant tota la jornada laboral

666

Amb l'objectiu d'afavorir la mobilitat laboral amb bicicleta com a manera de transport amb distanciament social, Xufabike ha posat en marxa una nova modalitat que estarà vigent des del 15 de maig fins al 31 de desembre de 2020.

Les persones usuàries que no disposen d'una estació de MIBISI prop del seu lloc de treball, podran donar-se d'alta en el servei 'M'emporte la bici al treball'.

El nou servei els permetrà prolongar, de manera gratuïta, el préstec de la bicicleta durant tota la seua jornada laboral.

Els requisits per a accedir al servei seràn que l'usuari ha de sol·licitar la seua inclusió a través del nostre servei d'atenció al client, indicant la direcció del seu lloc de treball; el servei es presta a demanda i sobre un nombre màxim de bicicletes/dia. Una vegada aconseguit aquest número, no s'admetran noves altes fins que es produïsca una baixa; si un usuari no fa ús del servei durant 3 setmanes consecutives, causa baixa automàtica i, finalment, l'usuari ha d'assegurar que la bicicleta estiga sota custòdia durant tot el període del préstec.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.