Xirivella ultima els preparatius per a la celebració del 2 al 22 de novembre de la XVI Mostra de Pallassos

279

Un any mes i amb este van 16a la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella, que es celebrarà del 2 al 22 de novembre, serà el gran esdeveniment cultural que viurà esta localitat de l´Horta Sud durant el mes de novembre.
Com és habitual començaran els espectacles amb LA MOSTRETA escolar, diferents companyies presentaren els seus espectacles dirigits als escolars de la població. Des dels Escoletes Infantils fins a l'últim curs de Primària.

Posteriorment en dos caps de setmana tindrà lloc nombroses activitats relacionades amb el món del pallasso i una oferta d'espectacles per a tots els públics, tant en el Teatre com en el carrer i les places.

Cal destacar en esta edició l'organització en col·laboració amb l'Escola de Pallassos "Els Fills d'Agusto" d'un partit de futbol de pallassos i pallasses amb xiquets i xiquetes en favor de la pau i contra tot tipus de violència. També una commovedora exposició i una Gala Benèfica ambdós activitats organitzades amb la col·laboració de Payasospital.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.