Xirivella recorda als que viuen fora en el segon pregó institucional

1
171

Les festes de Xirivella han arrancat amb el segon pregó institucional on diversos veïns que han eixit del país han gravat un vídeo enviant un missatge als seus familiars i amistats que s’ha reproduït a una gran pantalla instal·lada a les portes de l’Ajuntament.

IMG_4392

En finalitzar la projecció dels missatges dels joves, José Joaquín Giménez López que ha estat treballant a Texas, als Estats Units, va declarar que “és impossible no emocionar-se després d’escoltar els veïns que no poden estar amb nosaltres estes festes”. A més, va afegir que “és cert que quan estàs lluny trobes a faltar els amics, els carrers on has jugat, el menjar mediterrani… però sobretot trobes a faltar la família. Els qui estan fora sempre tenen un record del seu poble i de la seua família”.

Per altra part, els altres protagonistes del pregó van ser les associacions i col·lectius de la localitat que han participat en un vídeo gravat a Xirivella per a donar la benvinguda a les festes. Allí van intervindre la regidora de festes, Laura Moreno, qui va donar les gràcies a totes les associacions i persones voluntàries, i el va tancar l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, qui va assegurar que “en festes és moment de compartir una conversa sense mirar el rellotge, saludar una companya de la infància, riure o ballar fins que es fa de dia. Desitge que les disfruteu i sigueu feliços”.

A més, el pregó del 2016 va tindre la participación de Acrodreams, qui va delectar el nombrós públic assistent amb una actuació de contorsionisme acrobàtic desafiant les lleis de la gravetat.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here