Xirivella recorda als que viuen fora en el segon pregó institucional

446

Les festes de Xirivella han arrancat amb el segon pregó institucional on diversos veïns que han eixit del país han gravat un vídeo enviant un missatge als seus familiars i amistats que s’ha reproduït a una gran pantalla instal·lada a les portes de l’Ajuntament.

IMG_4392

En finalitzar la projecció dels missatges dels joves, José Joaquín Giménez López que ha estat treballant a Texas, als Estats Units, va declarar que “és impossible no emocionar-se després d’escoltar els veïns que no poden estar amb nosaltres estes festes”. A més, va afegir que “és cert que quan estàs lluny trobes a faltar els amics, els carrers on has jugat, el menjar mediterrani… però sobretot trobes a faltar la família. Els qui estan fora sempre tenen un record del seu poble i de la seua família”.

Per altra part, els altres protagonistes del pregó van ser les associacions i col·lectius de la localitat que han participat en un vídeo gravat a Xirivella per a donar la benvinguda a les festes. Allí van intervindre la regidora de festes, Laura Moreno, qui va donar les gràcies a totes les associacions i persones voluntàries, i el va tancar l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, qui va assegurar que “en festes és moment de compartir una conversa sense mirar el rellotge, saludar una companya de la infància, riure o ballar fins que es fa de dia. Desitge que les disfruteu i sigueu feliços”.

A més, el pregó del 2016 va tindre la participación de Acrodreams, qui va delectar el nombrós públic assistent amb una actuació de contorsionisme acrobàtic desafiant les lleis de la gravetat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.