Xirivella recolzarà la proposta per que el científic local Vicent Martínez obtinga la mes alta distinció cultural de la Generalitat

0
73
Bankia

L’Ajuntament de Xirivella reçolzarà la proposta del director de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València per tal que la Generalitat concedisca la Distinció al Mèrit Cultural al científic i veí de Xirivella, Vicent Martínez. Vicent Martínez García és doctor en Física y professor de la Universitat de València.
Durant huit anys ha sigut el director del ‘Observatori Astronòmic i és un científic de reconegut prestigi dins de l’àmbit de l’astronomia, en el qual ha desenvolupat nombrosos treballs d’investigació i una intensa activitat divulgativa.

En 2006, Martínez obtingué el premi europeu de divulgació científica Estudi General amb el llibre Mariners que solquen el cel. L’estiu passat, Vicent Martínez va rebre la medalla de la ciutat gràcies a les distincions ‘Homenatge a la Nostra Gent’ atorgades per l’Ajuntament de Xirivella als seus veïns més destacats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here