Prensa728x90

Xirivella estrena la Carta Virtual als Reis Mags

0
124

carta reis mags virtuals xirivellaL’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Xirivella ha iniciat una nova campanya de promoció del valencià amb motiu de les festes nadalenques. En el camí de la innovació, s’ha fet un pas més i ha actualitzat la Carta als Reis Virtual, que complementa la carta en paper i que permet escriure i enviar la carta de manera virtual, a través de l’ordinador i de la tauleta digital.

La carta virtual comença amb una presentació dels tres reis i apareix un menú amb les diferents opcions del joc: Carta als Reis, Relaciona joguets i text, Descobrix el joguet, Ajuda els pastorets, Munta el Betlem i Munta els puzles. Es pot jugar directament des del navegador web, preferentment es recomana usar navegadors lliures com ara el Mozilla Firefox o el Chrome.

Es tracta d’una campanya conjunta de les oficines de promoció del valencià dels ajuntaments de Xirivella, Carcaixent, Sueca, Tavernes de la Valldigna i Torrent. A la carta virtual es pot accedir a través de l’adreça: reis.promociovalencia.com i també es pot trobar a la web municipal www.xirivella.es.

Cap xiquet sense la seua carta als Reis

A més, l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Xirivella elabora i repartix la campanya de les Cartes als Reis amb la finalitat de fer possible que els xiquets puguen emprar el valencià en l’activitat no escolar més important per a ells. L’Oficina ha departit, com cada any, a tot l’alumnat de Xirivella, fins a 4t de Primària les cartes als Reis en valencià i també un vocabulari sobre joguets.

També les ha fetes arribar a les botigues de joguets i de regals de la ciutat per a assegurar-se que cap xiquet ni xiqueta de Xirivella es quede sense carta als reis en valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here