Xirivella celebra l’emotiva ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut

0
121

ofrenda xirivella (1) Els més de 3.000 fallers i falleres de les sis comissions de Xirivella han eixit este dimecres al carrer per a celebrar un dels actes més emotius de la setmana fallera de la localitat: l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut, patrona de Xirivella.

L’ofrena va discórrer per diferents carrers del municipi fins a arribar a la plaça de l’Església on estava ubicada la imatge. A poc a poc els fallers i falleres van anar dipositant les flors junt a la patrona. Després, les falleres majors i els presidents de totes les comissions varen pujar al camarí de la Mare de Déu on entregaren els seus rams. ofrenda xirivella

Acompanyant els fallers i falleres va estar l’alcalde Michel Montaner i nombrosos membres de la corporació. Montaner va aprofitar per a felicitar les comissions falleres per la llarga trajectòria i el seu esforç. “Sou vosaltres els principals protagonistes d’este festivitat i un dels eixos associatius culturals i festius més importants de Xirivella”, explica l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here