Ximo Puig i Jorge Alarte obrin el curs polític de l’Horta Sud en un sopar a Alaquàs

644

Alaquas. Alarte y Puig con alcaldesa Elvira GarciaEl passat dia 7 de setembre de 2013 Alaquàs va celebrar el Sopar de la Comarca, que en aquesta edició va comptar amb la destacada presència de Ximo Puig, Secretari General dels Socialistes Valencians i amb Jorge Alarte, anterior Secretari General i ex alcalde d’Alaquàs.

El sopar, amb un centenar de participants, es va desenvolupar, com és habitual, en un ambient distès i informal, i a ella van assistir destacades personalitats de l’àmbit universitari com Vicent Soler o Gustavo Zaragoza, representants de Escola Valenciana, periodistes, diputats autonòmics, provincials i així com membres de diverses agrupacions socialistes de la comarca i diversos regidors de l’Ajuntament de València.

Alaquas. Alcaldes socialistas de AlaquasEl esdeveniment comptà també de la presència de tots els alcaldes d’Alaquàs, des de l’arribada de la democràcia, a excepció del desaparegut Francisco Tárrega. En aquesta ocasió van compartir taula Albert Taberner, Adrià Hernández, Jorge Alarte i Elvira García.

En aquesta cita, a més de militants i simpatitzants del partit, també participaren, convidats per l’agrupació socialista d’Alaquàs, representants de diferents col·lectius i institucions d’Alaquàs.

Una vegada finalitzada el sopar els participants es van sumar als diferents actes previstos amb motiu de les Festes Majors d’Alaquàs 2013 que enguany estan destacant per l’elevada participació dels veïns i veïnes i per l’excel·lent ambient que es respira en els carrers d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.