Vist i plau del PSOE a les llistes al Congrés i el Senat del PSPV amb 7 socialistes de l'Horta

837

Valencia_Blanquerias_sede_pspvLa Comissió Federal de llistes del PSOE ha dictaminat favorablement sobre les llistes remeses pel Comitè Nacional aprovades ahir en la qual hi ha una destacada representació de militants de l’Horta-.

En la candidatura al Congrés dels Diputats José Luis Abalós (Torrent) com a número 2; Ciprià Císcar, com a número 4;  Alicia Piquer, Vicesecretària de Cultura i Comunicació de l’Executiva Comarcal, en el número cinc i David Teschendorff, Secretari general de JSPV de l’Horta Nord com primer suplent.

En la candidatura al Senat, el ex Secretari General del PSPV, Jorge Alarte, es el número 1. El lloc número dos de la candidatura al Senat l’ocupa l’exdiputada europea Pepa Andrés mentre que la suplent del candidat Jorge Alarte  és Feli Bondía, Secretària d’Acció Electoral de l’Executiva Comarcas.

El secretari general de l’agrupació comarcal, Víctor Jiménez Bueso, ha mostrat la seua total “satisfacció amb la representació obtinguda en aquestes candidatures” i la seua sencera “confiança en què l’Horta Nord estarà present en la defensa dels interessos valencians en la pròxima legislatura”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.