Vinalesa vol donar-li un fort impuls als negocis locals en la VIII edició de la Fira del Comerç Local

0
78
Bankia

Els dies 15 i 16 d’octubre Vinalesa celebrarà la VIII edició de la Fira del Comerç Local a la carpa de festes instal•lada al pati del Centre Cívic. L’Associació de Comerciants amb la col•laboració de l’Ajuntament de la població organitzen un any més aquesta iniciativa amb l’objectiu de donar-li un fort impuls als negocis del municipi apropant-los a la ciutadania.
Per tal de revitalitzar el sector comercial, l’Ajuntament de Vinalesa i l’associació de comerciants han organitzat per al proper cap de setmana, 15 i 16 d’octubre, la VIII edició de la Fira del Comerç Local. L’objectiu principal que es busca amb la celebració de la fira, tant des del teixit comercial com des de l’Ajuntament de Vinalesa, gran impulsor de l’esdeveniment junt als establiments participants, és el de revitalitzar el sector i fomentar la compra en els negocis del poble.

Es desenvoluparà a la carpa de festes ubicada al pati del Centre Cívic, el dissabte 15 d’octubre en horari de 17.30 a 21.30 hores i el diumenge dia 16 de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Els visitants podran comprovar, als més de 40 comerços participants, que no cal anar a grans superfícies per a obtenir els productes de consum necessaris per a viure, ja que al poble hi ha tota classe de botigues que oferten articles a la millor relació qualitat preu.

Enguany s’ha incrementat la participació dels establiments de restauració, per la qual cosa hi haurà una zona especialitzada en gastronomia. A més dels aparadors comercials hi hauran activitats complementàries, com ara animació musical o tallers de reciclatge i de consum responsable per als més menuts.

S’espera repetir l’èxit de participació de les edicions anteriors, en les que els veïns i veïnes de la població i d’altres municipis del voltant formaren part de la gran festa del comerç que viu anualment Vinalesa quan acaben les festes d’octubre.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here