Vinalesa, escenari del campionat d’Espanya de TPV en espeleologia

999

El Centre Cívic de Vinalesa serà l’escenari del Campionat d’Espanya de TPV en espeleologia els dies 10 i 11 de novembre, esdeveniment organitzat per l’Associació Espanyola d’Espeleologia i Barrancs (AESEDEB) amb la col·laboració de l’Ajuntament.

tpv espeleologiaDurant el torneig es realitzaran tres tipus de proves: velocitat, resistència i circuit tècnic. Esta última consistirà en un itinerari constituït per elements que recreen els obstacles i dificultats que es poden trobar en una expedició espeleològica. Hi haurà tant una modalitat masculina com femenina i les persones participants es dividiran en les categories aleví, infantil, juvenil, majors i veterans segons la seua edat.

Al campionat, obert a qualsevol esportista a títol individual,  participaran persones de tot l’estat i s’entregaran premis a aquelles que aconseguisquen les millors marques en cadascuna de categories.

El Club Espeleo Tracalet de Vinalesa, per delegació de l’AESEDEB, s’ha encarregat d’organitzar el torneig. L’associació es va fundar en 1985 i actualment té 60 membres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.