Vinalesa celebra les Festes Esportives

0
173

El poble de Vinalesa es troba estos dies celebrant les Festes Esportives amb diferents activitats programades per l’Ajuntament i els clubs esportius de la localitat en les que participen veïns i veïnes de totes les edats.

La programació s’inicià el diumenge 14 de setembre amb el Dia de la Bicicleta, en el que més de 250 persones es donaren cita a la plaça del Castell per a donar un agradable passeig pel terme municipal. El consistori vinalesí pretén fomentar aquest mitjà de transport alternatiu i aconseguir que el veïnat realitze un ús quotidià de la bicicleta per anar als parcs i jardins, al poliesportiu o inclús de compres.

Les activitats continuaran el diumenge 21 de setembre amb un altre acte que any rere any congrega a multitud de veïns de totes les edats: la Volta a Peu a Vinalesa. S’espera la presència de més de 300 persones que disputaran carreres de diferent longitud depenent de la categoria dels participants i gaudiran d’un matí assolellat amb un agradable ambient festiu.

Les festes esportives de Vinalesa continuaran amb els Trofeu de Festes organitzats pels clubs de Billar, Bàsquet, Futbol i Pilota Valenciana. Aquest últim celebra la XXXV edició del Trofeu Joaquin Delgado, que a més de les partides entre jugadors amateurs incorpora competicions de categories inferiors i d’aficionats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.