Vinalesa celebra la seua Gala de l’Esport

0
147
Bankia

Les associacions esportives de Vinalesa passaren una nit de convivència i germanor el divendres 1 de juliol amb la celebració de la Gala de l’Esport al pati del Centre Cívic ubicat al complexe de la Reial Fàbrica de la Seda.
La iniciativa, promoguda per la comissió d’esports del Patrinat de Serveis Integrals de Vinalesa (PASIV), pretén homenatjar la important tasca realitzada pels clubs i entitats esportives de la població al llarg de tot l’any.

El reconeixement al millor esportista ha sigut per a Vicente Pérez Marzal, de l’Associació Cultural Ornitològica. Marcial García, del recentment creat Club de Pàdel, ha sigut guardonat per la seua tasca com a millor directiu. La millor promesa d’este exercici ha sigut Leire Martínez, del Club de Bàsquet, mentre que Pere Pellicer, del Club de Billar, ha sigut reconegut com a millor tècnic. Per últim, el premi a la dona més destacada ha recaigut en Maria del Carmen Pascual, jugadora del Club de Bàsquet.

Aposta per l’esport

L’Ajuntament de Vinalesa continua apostant fortament pel foment de l’esport amb la millora dels serveis i les infraestructures municipals. Durant l’últim any s’ha construït una pista al voltant del recinte del poliesportiu, un magatzem per a amagar el material emprat pels clubs i escoles municipals, i una pista de pàdel que ha significat la creació d’un club del que ja formen part més de 50 veïns i veïnes de Vinalesa.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here