Vinalesa celebra el XV Festival de Música de Banda a les festes patronals

0
89
Bankia

La societat Renaixement Musical de Vinalesa ha organitzat el tradicional Festival de Música de Banda, inclòs dins la programació de les Festes Patronals.

Se celebrarà el dissabte 3 d’octubre al Centre Cívic Municipal, i en esta XV edició comptarà amb la participació de les bandes de la Societat Renaixement Musical de la població, l’Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot, i la Societat Musical de Bonrepòs i Mirambell.

A les 22 hores les formacions participants es concentraran en la seu de la Societat de Vinalesa , des d’on iniciaran una cercavila fins el Centre Cívic. Cap a les 22.45 hores està programat l’inici del festival, i quan acabe continuarà la festa amb un discomòbil patrocinat per l’Ajuntament de Vinalesa.

Les Festes Patronals arrancaren el passat divendres 25 de setembre amb la presentació de la Regina i la seua Cort d’Honor. El dissabte 26 va ser el torn del dia dels Xiquets i les xiquetes, amb una fira de manualitats, un espectacle de pallassos, un sopar i un ball de disfresses infantil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here