Vinalesa acull la primera trobada de bandes de la Mancomunitat del Carraixet

228

La Mancomunitat del Carraixet comença el curs amb activitats que busquen la interrelació dels veïns dels pobles que la composen, continuant la trajectòria en matèria esportiva, social i cultural portada a terme fins el passat mes de juliol.

D’esta manera, per al proper dissabte 5 de setembre s’ha programat una jornada de convivència a Vinalesa entre els músics de la Mancomunitat, en la què participarà l’Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca, la Societat Musical Bonrepòs i Mirambell, la Societat Centre Artístic Musical de Foios, l’Agrupació Artística Musical de Tavernes Blanques i la Societat Renaixement Musical de Vinalesa.

L’acte s’iniciarà a les 20 hores amb una desfilada de les bandes de música pels carrers de la població, que es concentraran al pati del Centre Cívic de Vinalesa. Allí prendran la paraula els presidents de les entitats participants, per finalitzar el acte amb la interpretació per part de les bandes de diferents peces musicals.

La trobada suposarà una forma d’expressió pública de la realitat de cada banda davant els aficionats de les altres poblacions, a través de l’actuació de les diferents agrupacions i amb l’objectiu en tot moment de l’educació i el gaudi dels assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.