Vinalesa acull el III campionat d’escacs de la Mancomunitat del Carraixet

0
89
Bankia

El joc de la tàctica i l’estratègia per excel·lència, els escacs, reunirà a Vinalesa els mestres i aficionats de la Mancomunitat del Carraixet. Serà este dissabte 3 d’octubre a partir de les 10 hores a les instal·lacions del col·legi públic José Blat Gimeno, en un campionat que enguany arriba a la III edició.

Amb el sistema de competició suís, la jornada s’estableix al voltant de 4 categories: absoluta, sub-16, sub-10 i sub-8. Hi haurà regals per a tots els participants, així com trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, 150 euros en material d’escacs en una tenda especialitzada per al guanyador/a en la categoria absoluta i una bicicleta per als primers classificats en la resta de categories.

La inscripció és gratuïta, només cal enviar el nom i l’edat a l’adreça electrònica torneo@escuelavalencianadeajedrez.com.

La Comissió d’esports de la Mancomunitat del Carraixet ha organitzat el campionat, en el què també col·laboren el Club d’escacs de Foios, la conselleria d’Educació, la Diputació de València i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here