Vila Eugènia i Xicranda presenten els seus programes d’exposicions per als propers mesos

0
287

La programació cultural no dóna treva a Godella, especialment pel que fa a les dos sales d’exposicions, el centre d’art Vila Eugènia i el centre cultural Xicranda, que estaran en ple funcionament durant els propers mesos.

Vila Eugènia

Abril serà el mes de Josep Ferriol, que ens portarà la seua mostra ‘Des del negre fum’, del 5 al 21 d’este mes. El reconegut artista godellenc torna a l’escena després de 8 anys sense exposar de manera individual. No obstant, els seus treballs són de sobra coneguts pel públic del municipi, ja que ha participat i liderat les últimes edicions de l’exposició conjunta ‘Espai Propi’. La inauguració de la mostra serà el divendres 5 d’abril a les 20 h.

Entre el 26 d’abril i el 26 de maig tindrem una mostra retrospectiva que repassarà la trajectòria de Fèlix Bimbo Galvez (Poble Nou 1934- Godella 2011). Esta exposició, que s’inaugurarà el divendres 26 a les 19:30 h, inclourà aquarel·les, olis i ceràmica a l’aigua. De la seua obra destaca el moral que penja de les parets de l’Ajuntament i que va ser donat per la seua dona Carmen Alberola, recentment morta.

L’última exposició abans de l’aturada de l’estiu serà la que tindrà lloc entre el 14 de juny i el 28 de juliol, amb motiu del 200 aniversari del Casino Musical de Godella. Des d’esta societat han preparat un ampli programa per a este aniversari tan especial, que es presentarà el divendres 14 de juny a les 19:30 h, en l’acte d’inauguració de l’exposició. Es tracta d’una mostra comissariada per Josep Ferriol i que versarà al voltant de la música gràcies a les propostes plàstiques realitzades per a l’ocasió d’un total de 25 artistes.

Xicranda

Pel que fa al centre cultural Xicranda, tindrem quatre exposicions d’ací a estiu. La primera d’elles serà la de Fina Fontané, entre el 25 de març i el 14 d’abril. Després, entre el 13 i el 24 de maig s’exposaran els treballs de l’alumnat de Batxillerat Artístic del col·legi Sagrat Cor. Del 27 al 31 de maig serà el torn per als treballs del projecte de Frida Kahlo, dels xiquets i xiquetes del CEIP El Barranquet. I, per últim, entre el 3 i el 7 de juny tindrem una mostra sobre el 25 aniversari del Cor de la Vila.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.