Victòria doble per a la Falla Miguel Hernández d’Alaquàs: guardons a millor monument gran i infantil

899

El dious 17 de març s’ha celebrat el tradicional lliurament de premis de les Falles d’Alaquàs. L’alcaldessa, Elvira García Campos, la regidora de Falles, Isabel Mondéjar Villarejo, i les Falleres Majors d’Alaquàs, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira, han estat les encarregades de lliurar aquests guardons.

La falla Miguel Hernández ha fet doblet enguany alçant-se amb els banderins dels millors premis de les Falles d’Alaquàs: el primer premi dels monuments grans i el primer premi dels monuments infantils. El segon premi de les falles grans ha estat per a Plaça de la Llibertat que també ha aconseguit el premi d’enginy i gràcia i el tercer per 18 de Juliol, que també s’ha endut el de la Crítica Social.

En les infantils, el segon per a Camí Vell de Torrent, que s’ha endut també l’enginy i gràcia infantil i el tercer per a Plaça de la Llibertat, que també ha aconseguit el premi de Fantasia Infantil.

El millor ninot indultat major ha estat el de la falla Camí Vell de Torrent i el millor ninot infantil el de Genovés. En ornamentació de carrers, es va premiar el treball de la falla Cervantes per la seua creativitat. En la Cavalcada del Ninot, va destacar Genovés amb el primer premi i el millor llibret de falla va estar per a Miguel Hernández. Pel que fa a l’activitat fallera, el guardó se l’ha endut enguany Bonavista i l’activitat esportiva ha estat per a Cervantes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.