Veïns de Massarrojos i Moncada demanen la paralització del projecte de connexió de les carreteres CV-310 i CV-315

520

Moncada-vecinos-carretera-oposicion

La Colla Ecologista i Cultural de Massarrojos reivindica en el Dia de l’Arbre. junt a veïns de Massarrojos i Moncada, la paralització del projecte de la biela de connexió entre les carreteres CV-310, carretera que uneix les problacions de Burjassot i Bétera, i CV-315, que conecta les localitats de Massamagrell i Nàquera.

El passat dissabte 17 de gener, dins les tradicionals activitats de Sant Antoni, es va celebrar el Dia de l’Arbre a l’entorn natural del Riurau i de la Masia del Fondo Massarrojos, espai que es troba en greu estat d’amenaça a causa del projecte de la biela de connexió entre les carreteres CV-310 i CV-315.

En un to festiu i reivindicatiu, membres d’aquesta entitat ecologista de l’Horta Nord, junt a veïns de Massarrojos i Moncada, s’aplegaren entorn la pinada, que destruirà la carretera en el seu traçat, per manifestar la seua total oposició al projecte i, mitjançant la plantació d’un arbre, simbolitzar la seua confiança en la paralització d’allò que consideren un “absolut desgavell”.

Aquest acte públic en defensa del patrimoni natural i cultural de Massarrojos i de la comarca de l’Horta es concreta i troba suport en les peticions que dins les al·legacions han presentat a l’Administració.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.