UPyD anuncia la seua voluntat de concórrer en les pròximes eleccions municipals a Picassent

407

upyd massanassa

El delegat comarcal de l’Horta Sud i responsable de comunicació de UPyD, Fran Raga, anuncia a Ràdio L’Om “que a causa de l’afiliació i voluntat de les persones que integren la formació en este municipi”, s’ha sol·licitat a la direcció nacional poder concórrer en les pròximes eleccions municipals de Picassent.

En l’espai Ací i Ara, el delegat comarcal d’UPyd ha manifestat que la formació està articulant-se i que ara ja “és decisió de la direcció nacional i de les pròpies persones que integren la formació a Picassent donar el pas definitiu”.

Raga ha argumentat confirmat esta decisió “estaríem en disposició ara per ara de presentar una llista a l’Ajuntament de Picassent”, per després explicar que “l’augment considerable en els últims mesos d’afiliats i la creació d’un grup estable i de solvència ens fa fet prendre esta decisió”.

Raga explica després que “esta proposta del consell autonòmic d’UPyd està pendent de la ratificació del consell de direcció a nivell nacional”, assenyalà Raga durant l’entrevista mantinguda amb el periodista, Julio Gómez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.