Uns 1.500 majors d’Aldaia es reuneixen al tradicional sopar de les persones grans

298

Un any més, la nit del 3 d’agost fou una jornada plena d’emoció i confraternitat entre les persones grans d'Aldaia. Els més grans de la ciutat contemplaren com, no només Aldaia no s’oblida d’ells,
com es pot comprovar en les nombroses activitats que durant l’any s’oferten, sinó que les Festes Majors tenen un lloc privilegiat per a ells. Una vegada més es pogué contemplar les taules i cadires plenes per més de 1.500 persones.

Durant els dies anteriors i durant tota la jornada, diferents col·lectius de la ciutat, personal de l’Ajuntament, els clavaris del Crist i el propi equip de govern dedicaren tots els seus esforços per a que tot estiguera preparat per un sopar on es dona gràcies per la seua contribució en la societat aldaiera i que constava d’un menú més que complet amb productes molt mediterranis com és entrepà de pimentó i tonyina, entrepà de formatge i pernill, dolços i beguda làctia. Aldaia prepara 300 kilos de pimentó amb tonyina, tradicionalment per aquest acte amb la col·laboració de nombrosos col·lectius.

Per segon any consecutiu, Aldaia homenatjava també a algunes persones majors de la localitat. Tot es guardà amb un escrupolós secret per aconseguir sorprendre als homenatjats. Les famílies estaven al corrent des de dies abans, havien preparat conjuntament amb l’Ajuntament la sorpresa i quan començà l’acte d’homenatge ningú dels premiats presentia el que li venia damunt.

Enguany foren quatre persones les homenatjades que, com va dir l’alcaldessa Carmen Jávega en el seu discurs inicial, eren un exemple per a la resta però també qualsevol dels presents s’ho mereixia ja que suposaven, com tots, exemples de treball i sacrifici. Les primeres en rebre el premi foren Rosario Escribano i Mª Paz Chaparro, dos dones molt vinculades a la Junta Directiva del Centre de Majors del carrer Major, molt treballadores, al servici de les seues famílies i sempre disposades a ajudar a l’Ajuntament i en les activitats municipals.

Després, va rebre l’homenatge, Vicente Poveda, una persona molt volguda a l’altre costat de la via, participant en moltes associacions tant de jove com ara jubilat i que sempre serà recordat com el policia local d’Alaquàs. Per últim, va rebre el guardó de reconeixement, Crisantos Serrano, regidor delegat del Barri del Crist en els anys 80, actual president dels jubilats del Barri i persona que va espentar la modernització de la zona més allunyada del municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.