Unes 500 persones participen en la Sant Silvestre solidària de Silla col•laborant amb aliments per a Cáritas i el menjador social

423

01.silla.sansil1Com a la primera edició, la II Sant Silvestre Solidària de Silla va estar tot un èxit de convocatòria i de nou, el municipi va mostrar el seu semblant més solidari.

Molts veïns, al voltant de 500 persones,   es van apropar a la plaça del Poble per participar en  el recorregut urbà no competitiu de 5 quilòmetres, que va començar a les 19.00 hores i va finalitzar al mateix lloc 30 minuts més tard.

La carrera, organitzada per l’Ajuntament de Silla, el Club d’Atletisme de Silla i Triamics i el Club Triatló de Silla, va servir per a recaptar fons per a les associacions benèfiques. Per això, la inscripció a la prova no va ser monetària, sinó que els participants van col·laborar amb aliments no peribles destinats a Càritas i al Menjador Social de la Parròquia de Sant Roc. Les dues associacions van afirmar que la carrera va cobrir molt bé les expectatives de recaptació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.