Una nova rotonda millorarà els accessos als polígons de la Pasqualeta i Alqueria de Mina de Paiporta

511

L’Ajuntament de Paiporta acaba de començar les obres de construcció d’una nova rotonda a la Carretera de Benetússer. L’actuació té com a objectius primordials millorar els accessos als polígons industrials de La Pasqualeta i L’Alqueria de Mina, tant des de Benetússer com des de Paiporta, així com solventar el problema existent de connectivitat entre els dos conjunts fabrils.

Es tracta d’una actuació necessària atenent a la seguretat vial i tenint en compte el trànsit continu de vehicles pesats per aquesta zona. A més, és una antiga demanda dels empresaris i empresàries dels polígons que se’n beneficiaran de l’actuació.


L’obra convertirà en un encreuament amb rotonda la intersecció entre la Carretera de Benetússer, l’Avinguda Alqueria de Mina i el Carrer Sèquia de Mestalla. Amb la seua finalització, els vehicles que es dirigisquen de Paiporta al polígon La Pasqualeta no hauran de desplaçar-se a la rotonda de la CV400 per a realitzar la maniobra.

De la mateixa manera, els vehicles que arriben des de Benetússer i hagen de girar al Polígon Alqueria de Mina podran fer-ho per la rotonda i no hauran de realitzar un perillós gir a l’esquerra en una via mol transitada, tant per camions com per vehicles de tot tipus, al tractar-se d’una de les principals eixides de Paiporta.

Les obres s’han iniciat aquesta setmana i el termini d’execució marcat és de tres mesos. El pressupost d’adjudicació és de 80.344,00 euros IVA inclòs, i l’empresa adjudicatària és OCS Siete Aguas. L’actuació forma part del pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València de l’any 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.