Una incidència informàtica impedeix demanar cita telemàtica per a la dosi de reforç de Janssen

295

Una incidència informàtica està impedint aquest dilluns al matí poder demanar cita per a rebre la dosi de reforç de Janssen, segons han confirmat fonts de la Conselleria de Sanitat, que han destacat que els tècnics estan treballant per a resoldre-la.

vacuna JansenAquest dilluns començava el termini perquè les 210.000 persones immunitzades amb la vacuna de Janssen a la Comunitat Valenciana començaren a sol·licitar cita en els centres de salut per a rebre una dosi de record per a optimitzar la protecció contra el coronavirus. En aquest cas se'ls administrarà vacunes d'ARN missatger (ARNm) (Pzifer o Moderna).

No obstant açò, una incidència informàtica no permet demanar la cita via telemàtica i els tècnics ja estan treballant per a resoldre està disfunció. Una incidència informàtica impedeix demanar cita telemàtica per a la dosi de reforç de Janssen

La dosi de record s'administrarà almenys tres mesos després d'haver rebut la vacuna de Janssen. A més, es podrà simultanejar amb l'administració de la vacuna de la grip, sempre que la persona complisca els requisits per a rebre també la vacuna antigripal, puntualitzen des del departament que encapçala la consellera Ana Barceló.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.