Una empresa dona a Bonrepòs i Mirambell una màquina portàtil generadora d’ozó per a desinfectar vehicles e instal·lacions municipals

828

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha rebut la donació d’una màquina generadora d’ozó portàtil per part de l’empresa EcoGes, que ajudarà en les tasques de desinfecció tant de la flota de vehicles com en les instal·lacions municipals.

Bonrepos i Mirambell Entrega Máquina OzonoA l’acte d’entrega, l’alcalde, Rubén Rodríguez, i la regidora de Sanitat, Raquel Ramiro, van agrair a l’empresa aquesta donació, ja que "es tracta d’una tecnologia que facilitarà les tasques de desinfecció de les diferents dependències amb una majora garantia, i oferim així uns espais lliures de virus per als nostres veïns, que podran fer ús d’ells amb tota seguretat i protecció".

Amb el generador d’ozó, Bonrepòs i Mirambell complementa les tasques que fins ara ja s’estaven realitzant des del consistori. Aquesta màquina compta amb una tecnologia que genera l’ozó a través de radiació ultraviolada principalment, i de forma autònoma, pel que no requereix mà d’obra ni productes químics en la seua utilització.

Amb la seua aplicació, s’eliminen els microorganismes de superfícies, mobiliari i ambient, a més d’eliminar els mals olors i desinfectar de forma eficient i profunda en llocs de difícil accés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.