Un total de 426 persones intervenen al procés participatiu dels pressupostos de Godella

621

Un total de 426 s’han donat d’alta com a usuari en la plataforma de votació telemàtica per tal de exercir el seu dret a vot en la selecció de les propostes per als Pressupostos Participatius de Godella.

Els Pressupostos Participatius, dotats com cada any amb 40.000 euros de les arques municipals, començaren a tractar-se a una primera assemblea a principis d’abril. El següent pas fou la celebració al saló d’actes de Vila Teresita, a principis de maig, per proposar la incorporació de la nova plataforma telemàtica de votació i modificar l’autorreglament.

De les propostes realitzades pels veïns i veïnes de Godella durant les diferents assemblees celebrades varen ser seleccionades huit finalistes en la primera votació, les quals han sigut votades en la segona fase de votació deixant un resultat molt ajustat fins a l’últim moment: dotació de material per a activitats culturals i festives en Godella (91 vots), proposta cercat del parc del carrer Santa Teresa (90 vots), accés per a persones majors i amb mobilitat reduïda (89 vots), reparació i reposició de fanals en Campolivar (79 vots), reparació de l’asfaltat en Campolivar (70 vots), millores en el teatre Capitolio: ciclorama i linòleum (58 vots), parc infantil de 0 a 3 anys (37 vots), construcció d’aparcament públic (19 vots).

En breu, des de la regidoria de Participació Ciutadana, es farà la convocatòria a les 8 persones que integren la mesa dels pressupostos participatius per tal de portar una enumeració de les propostes, seguint l’autorreglament, les quals no poden superar el pressupost establit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.