Un total de 222 xiquets i xiquetes comencen hui en les escoles d’estiu a Rafelbunyol

859

Les Escoles d'Estiu i Esportiva, organitzades per les Regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, han començat hui la seua activitat. Tant l'Escola d'Estiu, com l'Escola Esportiva, tindran lloc des del dia 3 al 31 de juliol i estan dirigides i coordinades per personal qualificat encarregat de vetlar pel benestar dels participants mentre aprenen i es diverteixen, gaudint de l'estiu d'una manera diferent i saludable.

En l'Escola d'Estiu que es duu a terme en el Col·legi Públic Verge del Miracle, acudeixen enguany 147 participants d'entre els 3 i els 14 anys. En ella, es duran a terme multitud d'activitats adequades a les seues edats, i realitzaran al llarg de l'estiu diverses excursions i eixides organitzades. A més també gaudiran diàriament de la Piscina Municipal.

D'altra banda, l'Ajuntament també ha engegat l'Escola Esportiva que enguany compta amb 75 alumnes que dividits en grups de 6 a 16 anys practicaran des de hui multitud de disciplines esportives tals com a natació, futbol 7, bàsquet, pàdel o pilota valenciana en les instal·lacions del complex esportiu Paco Camarasa.

Després de l'èxit de les anteriors convocatòries, el Consistori ha decidit continuar un any més amb aquestes Escoles amb l'objectiu d'oferir a la joventut diverses alternatives per a gaudir de l'època estival, així com ajudar a compatibilitzar la vida familiar i laboral.

Aquesta iniciativa, esportiva i didàctica, ofereix a la població de la localitat una alternativa perquè la infància gaudisca de l'estiu d'una forma sana, participativa i divertida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.