Un quilo d’aliments per a participar en la Sant Silvestre Solidària de Paiporta aquest dimarts

526

Paiporta acull aquest dimarts a partir de les 20:00 hores la tradicional carrera Sant Silvestre Solidària. L’eixida està marcada a la Plaça Major, la inscripció és gratuïta i l’únic que s’ha d’aportar és un quilo d’aliment no peribles. Es recomana també una boni dosi d’humor, ja que aquesta prova està marcada pel bon ambient i les disfresses.

La carrera tindrà la seua eixida a les 20:00 hores des del carrer Jaume I a l'altura de la Plaça Major, on estaran fixades les graderies i l’entaulat en què es dipositaran tots els aliments aportats pels participants.

sant silvestre paiporta

Des del Servei Municipal d'Esports de Paiporta es fa una crida a la solidaritat amb les famílies més necessitades, i s’anima a que la ciutadania participe en aquesta carrera lúdic-festiva de curt recorregut, amb la finalitat de poder arreplegar la major quantitat d'aliments possibles.

Aquesta carrera no es guanya ni es perd, únicament es col·labora, i per açò es demana que tothom vaja disfressat i amb ganes de passar una bona vesprada. L’esperit festiu pot tindre premi, ja que hi haurà guardons a les millors disfresses: un pernil per a la millor disfressa masculina, altre pernil a la millor disfressa femenina, altre per a la millor disfressa col·lectiva i, per últim, altre per al col·lectiu de disfresses més nombrós.

Després de la carrera els participants podran gaudir d'una gran xocolatada preparada des de l'Ajuntament per a recuperar les forces després dels 3 quilòmetres de la prova.

Es recorda que tots els participants inscrits estaran coberts per un segur de responsabilitat civil i per un segur individual d'accidents, per la qual cosa qualsevol persona que participe sense inscripció prèvia quedarà exclòs de les cobertures de les esmentades assegurances. Les inscripcions es poden realitzar al Poliesportiu Municipal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.