‘Un nou Torrent’ serà l’eslògan de campanya de Compromís per a les municipals del 26M

396

La coalició Compromís en Torrent també ha actualitzat la seua imatge corporativa, amb un nou disseny basat en el programa de govern que s’ha anat elaborant de manera col·laborativa i en xarxa durant els darrers mesos i que arreplega així mateix totes les iniciatives que el grup municipal de Compromís ha tramitat durant aquesta legislatura i que han xocat contra la inoperància o la falta d’imaginació del govern de Ros.

Un nou Torrent‘ és el lema de campanya que ha escollit el col·lectiu de Compromís a la capital de l’Horta Sud per a presentar-se a les eleccions municipals de 2019. “Amb aquest eslògan volem descriure el projecte de transformació que tenim preparat per a Torrent, un programa de govern innovador, amb una bateria de propostes que modernitzen el nostre poble. “Torrent ha de superar les estructures obsoletes del bipartidisme i ho farem com només nosaltres ho sabem fer, governant la nostra ciutat per a transformar-la, adaptant la seua gestió al segle XXI”, ha manifestat el candidat a l’alcaldia, Pau Alabajos.

En aquesta mateixa línia, Compromís també ha modificat la seua imatge corporativa per a adaptar-la als temps que corren: “el 26M serà una jornada crucial per a totes aquelles persones que estan fartes de canvis cosmètics, des de Compromís volem arremangar-nos la camisa, treballar de valent per trencar d’una vegada per totes amb la vella política”, ha afegit el cap de llista de la formació ecovalencianista.

Aquesta nova imatge de Compromís per Torrent es farà oficial el mateix dijous 9 de maig de 2019, en la terrassa de l’Antic Mercat, on tindrà lloc la presentació en societat de la candidatura local. Aquest acte comptarà amb la presència del diputat al Congrés Joan Baldoví, que no volia perdre’s una ocasió tan especial. La jornada continuarà amb un sopar de germanor i la tradicional penjada de cartells que escenifica el tret d’eixida de la campanya per a les eleccions municipals i europees de 2019.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.