Un llamp danya material electrònic de l’Ajuntament de Silla i obliga a retardar el Portal de Transparència

462

El dilluns passat, 26 de setembre, la comarca de l’Horta Sud va patir un episodi de pluges de curta durada però de forta intensitat i abundant aparell elèctric que va afectar de manera molt intensa la localitat de Silla amb  32, 4 litres/m2 en poc més de mitja hora. En total es van registrar 271 llamps dins de la comunitat i un d'ells va caure davant de l'Ajuntament de Silla danyant part del seu material electrònic.

silla-ayuntamiento-y-torre-musulmana

En concret, va caure en la unió entre el carrer del Castell i la plaça del Poble, sobre una arqueta de comunicacions que hi ha davant de la casa del rector. El llamp va provocar una pujada de tensió enorme que va afectar diversos equipaments electrònics de l'Ajuntament, segons han explicat fonts municipals.

Els danys provocats són 4 ordinadors inutilitzats per complet, a més d'una targeta gràfica, una pantalla d'ordinador, 2 impressores i 7 switches també inutilitzats (un switch serveix per a connectar diversos ordinadors a la xarxa), a més de danys en les connexions a la xarxa que han impedit un correcte funcionament de les càmeres de gravació de la sala de plens a la Nau de la Cultura.

Segons han explicat des del Govern municipal, aquesta incidència ha propiciat que el personal que estava dedicat a ultimar el Portal de Transparència haja de retardar aquesta faena per a dedicar els pròxims dies per tal d'esmenar la situació. Des de la Regidoria de Transparència s'espera poder activar el portal en la primera meitat del mes d'octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.