Un jove picassentí guanya el premi de fotografia #Hortaneta2015 de la xarxa Joves.net

749

Entrega premi Fotoneta

José Lozano ha sigut el guanyador del premi Fotoneta, un premi que s'emmarca dins de la campanya de la Xarxa joves.net, que proposa activitats de millora, coneixement i conservació del medi ambient a la comarca

Fa només uns dies ha tingut lloc, a la Casa Jove La Torta, l'entrega del premi #Fotoneta2015, emmarcat dins la campanya d’activitats mediambientals de coneixement, millora i conservació del medi ambient, Hortaneta. L'entrega de premi ha estat a càrrec d’alguns dels tècnics de la campanya, com ara el tècnic de joventut de l’Ajuntament de Xirivella, Rafa Muriel, Voro Donat, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Picassent, i Susana Morant, informadora juvenil de l’Ajuntament de Silla.

 

La vessant audiovisual d’esta campanya, persegueix tindre un àlbum de mirades al voltant de la natura en la comarca de l’Horta, recollint moments per enamorar-se, fotodenúncies del medi, situacions gracioses, la tradició agrícola, entre d'altres.

 

L'entrega del premi, s’ha fet a Picassent, ja que els premiats, són tres generacions (iaio, pare i fill) que han presentat diferents mirades sobre l’Albufera, i ha recollit el premi Marc Lozano, un jove voluntari que participa habitualment en les activitats organitzades per la Regidoria de Joventut de Picassent.

Les fotos a la galeria Instagram de Fotoneta pueden verse en este enlace: https://instagram.com/explore/tags/hortaneta2015/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.