Un grup de persones es reunirà a Alfafar per a crear el cercle Podem de l’Horta Sud

432

Alfafar. Podemos. Horta Sud. Podem Horta Sud

Dimecres que ve a les 19:00 hores en l’Ateneu Popular del Parc Alcosa, en la Plaça Poeta Miguel Hernández 14, d’Alfafar, tindrà lloc la primera reunió a l’Horta Sud d’un grup de persones interessades en la creació del Cercle Podem Horta Sud.

Els organitzadors d’aquest esdeveniment tenen previst crear en la comarca de l’Horta Sud un cercle PODEM, la iniciativa promoguda per Pablo Iglesias, entre uns altres. Esta iniciativa té com a propòsit que “com a ciutadans, com a gent corrent, comencem aprendre consciencia que hem de ser nosaltres i nosaltres els que prenguem un rol actiu sobre decisions que afecten de forma determinant a les nostres vides i al nostre futur com a societat”.

“En un moment d’enorme dificultat i empobriment per a la immensa majoria de les persones, Podem neix per convertir la indignació en canvi polític, i per construir democràcia a través de la participació ciutadana i la unitat popular”, segons expliquen al seu facebook els convocants de la reunió.

“Com a tantes altres persones, sabem que la democràcia no consisteix a votar cada quatre anys. Assumim el repte d’organitzar-nos per fer política, perquè si passem de la política, al final són uns altres els qui ens l’acaben fent en la nostra contra. Per aquests motius treballem ja en més de 200 cercles locals, territorials i sectorials”, segons el manifest penjat al facebook.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.