Un grup de jóvens funda l'Associació Cultural de Comunicació de Puçol (ACCP) i la nova Ràdio Puçol

513

Puçol. Radio Puçol

Un grup de jóvens de Puçol han fundat l'Associació Cultural de Comunicació de Puçol (ACCP), amb la que han donat vida a un nou mitjà comunicatiu: Ràdio Puçol.

La nova emissora digital s’escoltarà per internet en l’adreça www.radiopucol.com. Informarà de l'actualitat local a més de difondre el valencià junt a la cultura, història i les tradicions pròpies de Puçol.

Totes les retransmissions estan orientades a millorar d’alguna manera la vida en el poble. La Ràdio comptarà amb programes que puguen interessar a l’oient, per exemple de ciència, societat, esportius i musicals entre altres de producció pròpia.

Com a mitjà local, també donarà veu a aquells veïns i associacions que vullguen expressar-se i dir-ne la seua fent honor al seu lema: “la veu de tots els puçolencs i puçolenques”.

D'esta manera l’Associació Cultural de Comunicació de Puçol vol fer realitat el seu objectiu de consolidar un mitjà de comunicació que siga de referència a nivell local, "mantenint sempre el seu caràcter independent i els valors que en un principi animaren a iniciar este projecte".

El nou mitjà, que vol contribuir a omplir el buit que han deixat l'EMTV i la RTVV, ha establit la seua base d'operacions en l'Ateneu de Puçol, local que compartirà amb unes altres entitats del teixit associatiu puçolenc, com ara la Plataforma d'Acció Solidària Local (PASALO). Des d'allí, promourà per exemple la música creada en la localitat a través de l'associació de músics L'Ampli.

Des de principis de març Ràdio Puçol ha mamprés l'emissió en proves i està previst començar a emetre programes propis progressivament este mes d'abril. El 25 d’abril es farà l’acte de presentació de la ràdio en l’Ateneu de Puçol que es tancarà en un concert.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.