Un grup d’Alaquàs guanya el I Concurs de Videoblogs posat en marxa per la Federació Valenciana d’Estudiants

0
47

“El nostre video és una il•lustració de cinc problemes de la societat actual que volem donar a conèixer. Pretenem fer una crida a les persones perquè comencem a movilitzar-se davant de la justícia, activant la seua participació”. Així explica el grup Passatgers d’Alaquàs el seu treball que ha resultat guanyador del I Concurs de Videoblogs “Què faries tu” posat en marxa per la Federació Valenciana d’Estudiants FAAVEM.
L’objectiu del concurs era que els joves de la Comunitat Valenciana pugueren transmetre a través de videos curts, la seua opinió sobre la societat actual.

El grup està format per Unai Hilario, Beatriz Hontangas, Diego Viedma, Daniel Valencia i Ayanta Velasco, joves d’Alaquàs i usuaris del Centre Juvenil El Passatge que van decidir participar en aquest concurs per tal de reivindicar i posar de manifest els problemes que afecten hui en dia a tota la població. Sota el lema ‘Reivindica’t, mou-te, lluita pels teus drets’, el seu videoblog parla de problemes tan reals actualment com els que afecten a la vivenda i als desnonaments, la discrimació i el racisme, la drogodependencia i els milers de joves sense treball.

Grups participants d’Ontinyent, Villena, Alaquàs, Port de Sagunt i Alacant van gravar durant l’últim trimestre de l’any diversos videos en els quals mostraven les seues inquietuts i la seua crítica cap a una societat que creuen injusta pels retalls socials que s’estan patint. El material audiovisual es trova penjat en la plataforma online www.quehariastu.org i es remetran a les administracions competents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.