Un any de polítiques progressistes a Catarroja

0
251

Ara que fa un any del canvi de govern a Catarroja, és moment de mirar enrere i fer un repàs a les millores que s’han produït, que han sigut un bon grapat.

El poble va dir que era moment de canvi, de fer un gir a l’esquerra, d’estar més preocupats dels drets socials i la qualitat de vida dels veïns i les veïnes.

Tot i les dificultats que hem travessat dins de l’equip de govern, i la malaurada mort del nostre company Alberto Gradolí, és un repte diari que amb responsabilitat, esforç i treball, estem duent endavant.

Són molts els canvis produïts: Tenim compromeses inversions per valor de més de 3 milions d’euros i hem reduït, en sol un any, el deute en un 16%. Hem trobat solucions per avingudes importants del poble, com ara; l’Avinguda de la Diputació i la connexió entre Albal i Catarroja. Al llarg de la legislatura connectarem amb el carril bici, el poble amb el Parc Natural de l’Albufera i ja hem començat a impulsar turísticament el nostre Port. Estem treballant per millorar les instal·lacions esportives i hem pres mesures valentes, com la recuperació del Mundial 82 i la proposta de paralitzar el contracte dels fotorrojos. El govern de Catarroja havia patit una paràlisi total i per això hem creat borses de treball que eren inexistents i estem impulsant noves ordenances amb la participació ciutadana.

Altra de les prioritats són les polítiques socials i la lluita decidida contra els desnonaments; amb la creació d’una comissió que estudia tots els casos amb detall. També hem fomentat el teixit associatiu, el diàleg amb els jóvens; la participació directa a les decisions per dissenyar els barris que els veïns desitgem i la implantació de la transparència a la institució; l’impuls de les nostres tradicions, cultura, patrimoni i llengua. Hem obert el camí cap a la remunicipalització de serveis públics. Hem potenciat, també, el foment del mercat, del comerç i de la indústria local. En definitiva, uns fonaments que permitisquen millorar la qualitat de vida dels catarrogins i les catarrogines i acostar, així, l’administració a la ciutadania.

El temps passa ràpidament, però el nostre propòsit no és altre que aconseguir mesures de consens que es queden implantades al nostre municipi i seguir aplicant polítiques de forma coordinada amb plans que dissenyen la Catarroja del futur.

Jesús Monzó | Alcalde de Catarroja

Lorena Silvent | Primera tinent d’alcalde de Catarroja

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here