Última quinzena per a participar a la 35a edició del premi Enric Valor de narrativa juvenil

985

premi enric valorEl premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 35a edició i ja queda poc de temps per a la presentació d'originals. Es pot participar fins a l'1 d'ocutbre.

Es poden presentar els originals mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent. Formaran el jurat Maria Jesús Bolta, Iolanda Marco, Lliris Picó, Pilar Puchades i Núria Sendra.

Lliris Picó entra al jurat com a guanyadora de l'any anterior amb la novel·la Moisés, estigues quiet!que acaba d'arribar a les llibreries. Es tracta d'un relat en primera persona d'un adolescent diagnosticat amb TDAH, que a més és adoptat.

El lliurament del premi serà, com és tradició, prop de Santa Llúcia, el dissabte dia 12 de desembre de 2015 en la vila de Picanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.