Última exposició d’Arts i Oficis a càrrec dels alumnes de pintura

332


Com cada primavera, l’Escola d’Arts i Oficis d’Aldaia duu tot el mes de juny exposant els treballs dels seus alumnes mostrant públicament el seu art i els coneixements que han après al llarg del curs. Així, els alumnes han tingut l’oportunitat d’oferir a la ciutadania els seus treballs tant a la sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador com a la Casa de la Llotgeta, dos espais singulars que han servit d’escenari artístic per a albergar les exposicions, en el cas de la Llotgeta, per primera vegada enguany. Poc a poc, han passant per allí tots els cursos: pintura d’adults, pintura de menuts, matí, vesprada, els alumnes manualitats, restauració o Ceràmica.

El Centre Matilde Salvador va acollir la darrera exposició d’aquest curs. Els protagonistes, els alumnes de pintura de l’horari de vesprada, que amb la exposició de quasi una trentena de obres van mostrar la qualitat i la intensitat de treball que han desenvolupat al llarg de tot un any.

Allà, acompanyant –los van estar els regidors de l’equip de govern municipal, Juanjo Roca, Regidor de Joventut i Carlos Ibañez, Regidor de Seguretat Ciutadana. Roca va parlar de la trajectòria de l’escola d’Arts i d’Oficis d’Aldaia, referint –se a la gran quantitat d’artistes que s’han format a este centre.

Són més d’una desena d’alumnes les que enguany han participat del taller de pintura en l’horari de vesprada. Tots es mostraven contents amb les seues obres i amb tot el que han après al llarg d’aquest curs. Alguns dels alumnes, van assegurar que la classe de pintura a més d’un lloc de aprenentatge, s’ha convertit un lloc de trobada on compartir experiències, però principalment on compartir teràpia.

Federico Llobell és el mestre d’aquest curs de Pintura al Centre Arts i Oficis, un curs que, reconeix, han donat molts bons resultats gràcies a la implicació de tots els alumnes, ja que cadascú en la seua mesura i al seu nivell, ha après molt, però el que és més important, han après a gaudir de la màgia que transmet l’art de pintar.

Cal recordar que aquesta exposició estarà oberta al públic fins al dia 7 de juliol a la sala d’exposicions del Centre Matilde Salvador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.