Desenes de muixeranguers es reunixen a Torrent

679

Els carrers de Torrent s’ompliren de festa, cultura i tradició amb la IV Trobada de Muixerangues. Prop de 350 persones assistiren a este esdeveniment, organitzat per la Muixeranga La Torrentina, i en el qual van participar i van actuar colles vingudes de diferents llocs com la Muixeranga d’Alginet, la Muixeranga de la Plana, la Muixeranga el Campello i la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina.

trobada muixerangues Torrent 2018L’acte començà amb una cercavila de les colles participants des de la plaça de les Corts Valencianes per a entrar a la plaça de la Torre.

La música, part fonamental de la Muixeranga, no faltà en esta trobada. Hi participaren les colles de tabaleters i dolçainers El Rossejat, l’Agrupació de dolçainers El Cercle de Torrent i l’ Escola de dolçaina i tabal Honorat Gil d’Alfarb. A més, la nota de color la posaren els balladors de la localitat aragonesa de Tauste que, a més d’executar alguns danses tradicionals, alçaren torres humanes.

En acabar, la presidenta de la Muixeranga La Torrentina, Marisa Esteve, donà a les colles participants en la trobada un detall en record per la seua presència a la capital de l’Horta Sud.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.