Tres alumnes de Rafelbunyol, guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic

505

Tres alumnes de Rafelbunyol han sigut guardonats amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic, distinció acadèmica atorgada per la Conselleria d’Educació als i les alumnes que han destacat en els seues estudis durant tota l’etapa de primària.

José Gómez Sepúlveda, Andrea Lluch Faderna i Joan Montalar Rodenas han sigut guardonats amb aquest premi per la seua brillant trajectòria durant l’etapa de primària cursada en el Col·legi Públic Verge del Miracle del municipi.

La i els guardonats han manifestat la seua alegria per rebre aquest guardó.

alumnes de Rafelbunyol. andrea“Estic molt contenta per haver aconseguit aquest premi. Jo crec que tothom podria aconseguir-ho amb esforç. Li done les gràcies a la meua família per haver-me recolzat i ajudat en tot” afirma Andrea Lluch.

alumnes de Rafelbunyol. joan“Em sent molt orgullós per haver rebut aquest reconeixement, del qual he de compartir també amb l’equip docent del col·legi Verge del Miracle. Sense la seua ajuda al llarg de tots estos anys no ho hauria pogut aconseguir. Això sí, m’esperava una beca o quelcom per l’estil. Però bo, això és el de menys. Seguiré així durant la resta dels meus estudis per a poder aconseguir tot allò que em propose. Gràcies” ha declarat Joan Montalar.

alumnes de Rafelbunyol. josé

José Gómez també ha volgut manifestar la seua alegria: “Aquest diploma representa el premi a la dedicació i l’esforç en la meua etapa d’ensenyament primari però també representa el bon treball dels professors que he tingut i la confiança que han dipositat en mi. Per açò vull agrair-los, a tots i cadascun d’ells el seu treball i confiança, des d’Inma en infantil, fins al meu últim tutor, Vicent, Moltes gràcies a tots. També vull agrair als meus companys de classe, quan tots en classe som amics, és molt més divertit anar a classe. Finalment, vull esmentar als meus pares, que sempre m’han recolzat i animat, aquest diploma també és d’ells. Moltes gràcies a tots, profes, amics i papis”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.