Tot preparat en Godella per l'inici del IX Festival de Música de Cambra

1073

La IX edició del Festival Residències de Música de Cambra de Godella es presenta davant el públic amb un concert de luxe el dimecres 28 de juny, a les 20:30, en Vila Eugènia.

El violinista i director artístic del Palau de les Arts Fabio Biondi i el guitarrista Giangiacomo Pinardi oferiran un monogràfic de Paganini, en el qual s’interpretaran algunes de les seues sonates. Les entrades es poden comprar en taquilla o, de manera anticipada, a la web http://www.agendagodella.com/.

Aquest concert inaugural és el tret d’eixida per a la IX edició del Festival, que tindrà lloc del 6 al 16 de juliol. Set concerts, al Teatre Capitoli i Vila Eugènia, amb més de 30 artistes convidats, nacionals i internacionals, formen part del cartell. El programa es completa amb classes magistrals, conferències i cursos per als músics estudiants i concerts de Joves Talents.

Amb motiu del 50 aniversari de la mort de Manuel Palau, el dia 15 de juliol sonarà el seu Quartet de corda en estil popular i altres obres encarregades pel Festival a joves compositors i basades en la seua música. També s’interpretaran obres de Kurt Weill, Paul Barker, Onslow, Dvořák, Beethoven, Mendelssohn… Deu dies per disfrutar de la bona música en Godella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.