Torrent tapia els accessos a 8 cases sense ocupar del barri de La Marxadella

496

L’Ajuntament de Torrent ha tapiat durant estos dies els accessos a huit vivendes unifamiliars ubicades al barri de La Marxadella per a evitar que continuaren deteriorant-se a causa d’ocupacions i espolis. Les obres dels adossats que s’estaven construint van quedar paralitzades a causa de la crisi i es declararen en concurs de creditors. Este fet comportà que els unifamiliars de luxe quedaren sense acabar.

IMG_5003

Els primers mesos de 2015, esta urbanització fou desvalisada i com a conseqüència quedaren quasi totes les portes arrancades, les finestres trencades i els equipaments interiors robats o coberts de fem i pintades. Davant d’este fet, el veïnat del barri de La Marxadella va presentar una sèrie de denúncies a l’Ajuntament perquè s’aconseguira pal•liar estos actes vandàlics que crearen gran alarma entre els veïns.

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament va col·locar el passat mes, una tanca provisional de seguretat per a terminar amb els actes vandàlics i el perill per a aquells que hi entren de manera irregular. Actualment, els accesos a les vivendes i al garatge comunitari s’han tapiat de manera subsidiaria. “L'Ajuntament ha atès les queixes veïnals i ha actuat per a garantir la seguretat en la zona i evitar les contínues ocupacions il·legals”, explica José Antonio Castillejo, regidor de Seguretat Ciutadana.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.