Torrent tapia els accessos a 8 cases sense ocupar del barri de La Marxadella

571

L’Ajuntament de Torrent ha tapiat durant estos dies els accessos a huit vivendes unifamiliars ubicades al barri de La Marxadella per a evitar que continuaren deteriorant-se a causa d’ocupacions i espolis. Les obres dels adossats que s’estaven construint van quedar paralitzades a causa de la crisi i es declararen en concurs de creditors. Este fet comportà que els unifamiliars de luxe quedaren sense acabar.

IMG_5003

Els primers mesos de 2015, esta urbanització fou desvalisada i com a conseqüència quedaren quasi totes les portes arrancades, les finestres trencades i els equipaments interiors robats o coberts de fem i pintades. Davant d’este fet, el veïnat del barri de La Marxadella va presentar una sèrie de denúncies a l’Ajuntament perquè s’aconseguira pal•liar estos actes vandàlics que crearen gran alarma entre els veïns.

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament va col·locar el passat mes, una tanca provisional de seguretat per a terminar amb els actes vandàlics i el perill per a aquells que hi entren de manera irregular. Actualment, els accesos a les vivendes i al garatge comunitari s’han tapiat de manera subsidiaria. “L'Ajuntament ha atès les queixes veïnals i ha actuat per a garantir la seguretat en la zona i evitar les contínues ocupacions il·legals”, explica José Antonio Castillejo, regidor de Seguretat Ciutadana.

1 COMENTARIO

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.