Torrent, subcampió del II Torneig de Pilota Valenciana

1613

El trinquet José María Veguer ha acollit este cap de setmana el II Torneig de Pilota Valenciana 2017, organitzat per la Junta Central Fallera i amb la Junta Local Fallera de Torrent com a amfitriona.

Torrent, subcampió del II Torneig de Pilota ValencianaLa jornada de dissabte va començar amb un acte de benvinguda i recepció a les nou juntes locals participants en el torneig: Sueca, Sollana, Oliva, Godelleta, Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Xàtiva, Carlet i Torrent, entre les quals també s’incloïa el Cap i Casal.

A més, es va comptar amb la presència de la fallera major de València, Rocío Gil i Uncio, que va firmar en el llibre d’honor de l’Ajuntament com a record d’este dia, i que va estar acompanyada en tot moment per l’alcalde Jesús Ros, la fallera major de Torrent, María Jesús Rincón i Prieto, i les màximes representants dels municipis participants.

Visita a Torrent de la fallera major de València, Rocío Gil i Uncio

Posteriorment, el assistents es van dirigir al trinquet on van tindre lloc les partides de la modalitat de galotxa i que es juguen amb pilota de vaqueta. L’encarregada de fer el servei d’honor va ser la fallera major de València. En les semifinals es van enfrontar Godelleta contra València i Torrent contra Xàtiva.

Finalment, es van proclamar campions el jugadors de Torrent i els de València, que es van enfrontar en una final molt emocionant. La sort no estava de la part dels torrentins, els quals quedaren subcampions d’este torneig, i els jugadors de València es declararen guanyadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.