Torrent cedeix tres aules del centre cultural Sant Marc per a l'Escola Coral

674

L'Ajuntament de Torrent ha firmat per primera vegada un conveni amb l’Escola Coral de Torrent per al  foment en la iniciació de la pràctica musical entre els menuts de la ciutat. L’ús de metodologies adaptades per a la motivació en l’estudi formal de la música, així com l’animació a la pràctica musical és una realitat de la mà de l’Escola Coral, una entitat veritablement arrelada i amb gran projecció dins la promoció de la interacció social.

Torrent. Escola CoralEn este sentit, Alfred Costa, regidor de l’Àrea de Cultura ha destacat que  “l’Escola Coral de Torrent ha desenvolupat la seua tasca des del 2001 amb un projecte integrador. Calia consolidar l’estreta relació que mantenen l’Ajuntament i esta institució coral amb un acord que assegure l’estabilitat de les activitats i el programa que proposa anualment l’Escola: concerts, aplecs i trobades-tallers amb altres grups… Qualsevol  estímul que potencia l’aprenentatge musical ha de ser considerat com un valuós pas endavant”.

Entre els acords establits al conveni es troba el compromís de l'Ajuntament de Torrent de posar a la disposició de l’Escola Coral tres aules del centre cultural Sant Marc, donar suport als aspectes logístics de les activitats de l’Escola Coral, incloure en les publicacions les activitats que s'incloguen en este conveni.

Així mateix, l’Escola Coral podrà celebrar dos concerts durant l'any en l'Auditori i el consistori col·laborarà en aquelles activitats de caràcter extraordinari que puguen requerir alguna intervenció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.