Torrent recull més de 151.660 quilos de cendra després de la cremà

590

El dissabte a la nit les Falleres Majors de Torrent, Noelia Peinado i Carla Pallardó van posar fi a les festes josefines en la capital de l’Horta Sud. Les màximes representants junt a les seues respectives Corts d’Honor van acudir a la cremà de les falles guanyadores de Secció Especial que en aquesta ocasió, va recaure en la comissió Antonio Pardo tant en categoria infantil com a major. Una nit d’emoció i sentiment que va culminar amb dies de festa i devoció a la patrona de la festa fallera i que va deixar en cendres els 58 monuments que Torrent tenia plantats en els seus carrers.

Torrent. falles 2016. Crema.Més de 151.660 quilos de cendra es van arreplegar durant la matinada, una xifra que s’ha vist augmentada respecte a l’any anterior on es van acumular 147.880 quilos. El moment de treball més dur en el qual van participar més de 50 operaris en la recollida de les restes de cendra amuntegats i neteja de carrers perquè l’endemà la ciutat clarejara amb normalitat. El consistori va posar a l’abast tots els mitjans disponibles per a retirar les cendres de les 29 comissions locals.

Una vetlada de treball en la qual van participar un total de 5 camions, 2 cubes, 4 barredoras, 3 vehicles auxiliars, un turismo i una furgoneta amb la col·laboració d’un inspector, un ajudant de cap de serveis, 26 peons i 19 conductors.

Torrent. falles 2016. Crema. Falleres Majors de TorrentMés de 73 agents de la Policia Local van participar en les tasques de vigilància aqueixa nit, la qual cosa va permetre vetlar per la seguretat de la ciutat. Als agents es van sumar també al voltant de 25 voluntaris de Protecció Civil de Torrent, diverses dotacions del Parc de Bombers, la Brigada d’Obres, Aigües de l’Horta i Sercat Tarragona.

Una col·laboració que va permetre que la nit es desenvolupara sense incidents en la vetlada de l’any que més actes tenen lloc en la capital de l’Horta Sud.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.