Torrent obri el termini de presentació dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

0
275

premisliterarisTorrent convoca un any més els Premis Literaris Ciutat de Torrent. Un projecte que té com objectiu impulsar la literatura en valencià i promoure l’ús del valencià en tots els àmbits de la vida de les persones. Els premis són possibles gràcies a un conveni de col·laboració entre el consistori i l’editorial Tabarca per a l’organització i l’edició de cada convocatòria.

L’Ajuntament de Torrent, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, és el responsable de l’organització dels premis i de l’acte de lliurament. El jurat d’esta iniciativa està compost pel regidor de Cultura, Alfred Costa, el director de la col·lecció Tabarca Juvenil i tres persones amb una amplia experiència en el món literari que busca l’editorial. A més, en la modalitat de Teatre Juvenil també forma part del jurat un representant de Caixa Rural Torrent que patrocina este premi de teatre.

Les obres que es presenten a qualsevol de les modalitats han de ser originals, inèdites i escrites en valencià, i el tema pot ser lliure. La dotació dels premis en el XIV Premi de Narrativa és un primer premi de 9.000 euros i un segon de 1.800 euros. En la VII edició del Premi de Poesia l’import del premi és de 3.000 euros i en el V Premi de Teatre de 4.000 euros.

Els aspirants poden presentar les obres en sobre tancat fins al pròxim 13 de novembre a l’Ajuntament de Torrent, carrer de Ramón i Cajal, 1 o en la seu de l’editorial Tabarca a València, avinguda d’Ausiàs Mach, 184.

El termini de presentació de les obres acaba el 13 de novembre i el 17 de desembre tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis a la sala d’actes de la Casa de Cultura de Torrent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.